Huidverzorging


Medex

De wereld wijde standaard voor instituutbehandelingen en anti Ageing

Nieuwe producten van Medex worden ontwikkeld in het eigen research-laboratorium. Daarbij vindt ook voor reeds ontwikkelde producten constante opvolging plaats van aanpassingen en veranderingen, gebaseerd op de laatste inzichten op medisch, bio-chemisch en cosmetisch gebied. Hierdoor zijn alle Medex-producten steeds - volgens de laatste ontwikkelingen - het beste wat u kunt verlangen, zowel wetenschappelijk als naar de behoefte van de markt.

Uitgangspunten van MEDEX zijn:

 • Medex producten moeten ook voor een gevoelige huid geschikt zijn
 • Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van natuurlijke componenten
 • Alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen
 • Er wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis
 • Geen toevoegingen van kleur- en geurstoffen tenzij strikt noodzakelijk
 • Van de werkzame componenten wordt alleen de meest effectieve vorm en combinatie gebruikt
 • De niet werkzame stoffen van de producten (de dragers) zijn altijd van het hoogste niveau
 • Nooit wordt bezuinigd op kwaliteit- De producten worden niet getest op dieren


Salon Pro Amsterdam

Salon Pro Amsterdam “SPA” is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering.
Alle Salon Pro Amsterdam producten worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt.
Naast producten voor thuisgebruik leveren wij ook een breed scala aan huid verbeterende behandelingen voor in de salon en kliniek.

Deze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Wij houden van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft! Ingrediënten waar wij van houden en veel mee werken zijn::

 • Plantaardige oliën en boters
 • Vitaminen
 • Plantaardige extracten
 • Peptiden en actives

Dr. Eckstein

Als eerste Duitse wetenschappelijk onderzoeker werd de farmaceut Dr. R.A. Eckstein, grondlegger van onze cosmetiek-serie, internationaal onderscheiden met de PRIX CIDESCO DU COMITÉ INTERNATIONAL D’ESTHÉTIQUE ET DE COSMETOLOGIE. Op basis van de uit cosmetologie ontdekte en door research verkregen wetenschappelijke kennis heeft Dr. R.A. Eckstein zijn cosmetische systemen opgebouwd en zodanig aangepast, dat aan alle eisen voldoen. Of uw huid normaal, gevoelig, droog of vet is, of grove poriën heeft ofwel gecombineerd of onrein is, met doelgerichte preparaten zullen de Dr. R.A. Eckstein cosmetica voor een verantwoorde en zorgvuldige verzorging van uw huidtype garant staan.

Deze produkten worden niet getest op dieren!

Cosmetica


John van G

Een bijzondere Make-up Collectie John van G is een make-up collectie met een breed assortiment en constant bezig met nieuwe ontwikkelingen in kleur en uitvoering. Zo kunt u de magnetische kleurblokjes oogshadow, blusher, compactpoeder en foundation in uw favoriete kleuren zelf uitzoeken. En is er een kleur op of wilt u eens iets anders, dan koopt u eenvoudig een of meerdere nieuwe blokjes, zodat uw beautykit altijd past bij uw stemming of kleding. Daarnaast heeft het assortiment van John van G een verscheidenheid aan lippenstift, lipgloss, mascara, kajal potlood, camouflagestick, lossepoeder, wenkbrauwpoeder en nagellak.

Een complete make-upcollectie die altijd perfect bij u past.

Deze produkten worden niet getest op dieren!

Voetverzorging


Samenwerkende pedicures

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt krijgen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die daadwerkelijk een oplossing bieden voor veel voorkomende problemen, zoals schimmelnagels, voetschimmel, wratten, eelt, kloven en zweetvoeten. Alle producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Ook geschikt voor diabetici.

Deze produkten worden niet getest op dieren!

Wanneer u meer informatie wenst over onze produkten kunt U altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies!

Wij behandelen volgens afspraak!

Ook in de avonduren!

Meer informatie:
010-4826912 010-4826912

Weekend en feestdagen gesloten!

Bij ons kunt u,
* Gratis parkeren
* Pinnen
* Duo-behandelingen mogelijk
Cadeaubonnen
Wilt u iemand van uw vrienden of familiekring eens heerlijk laten verwennen! Een cadeaubon van Aquarius, voor elke gewenste behandeling is een heerlijke verrassing!